Aburii lui Bachus au pus stăpânire pe drumurile din Teleorman. Mai mulţi şoferi s-au ales cu dosar penal

În seara zilei de 11.09.2018, polițiștii Secției nr.1 Alexandria au oprit pentru control, pe DJ 506 pe raza Com. Mîrzănești un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 43 ani din Com. Vitănești, sat Siliștea, jud. Teleorman, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „Conducere fără permis” și „Conducere sub influența băuturilor alcoolice”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

***

La data de 11.09.2018, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Turnu Măgurele, aflându-se în executarea unei acțiuni pe linie de combaterea conducerii auto sub influența băuturilor alcoolice, au depistat un bărbat  în vârstă de 54 ani, domiciliat în comuna Islaz, județul Teleorman în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 642, pe raza comunei Islaz, județul Teleorman, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0.81 mg/L alcool pur în aerul exiprat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de « conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

***

În seara zilei de 11.09.2018, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Crîngu au depistat un bărbat în vârsta de 51 ani domiciliat în comuna Islaz, județul Teleorman în timp ce conducea un autoturism pe strada Popa Șapcă din comuna Islaz, județul Teleorman, sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost  testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat  şi a fost condus la spital unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de:’’ conducerea unui vehicul sub influența alcoolului’’, urmând a se propune soluție prin Parchet.