A vrut să-și facă singur dreptate. Un bărbat din Drăgănești Vlașca a intrat cu tractorul într-o căruță, rănind trei minori

Enervat peste măsură că țiganii i-au furat lucerna cosită din câmp, un bărbat din comuna Drăgănești Vlașca, în vârstă de 44 de ani, a vrut să-și facă singur dreptate. Obsevând utilajul hipo încărcat cu trifoi, acesta s-a urcat într-un tractor, și a pornit în urmărirea lui. După câteva sute de metri, a ajuns utilajul din urmă. Vrând să dea o lecție hoților, a intrat cu tractorul în căruță. În urma impactului, trei minori în vârstă de 14,15 și 17 ani au suferit traumatisme la nivelul mâinilor și picioarelor. După ce au primit ajutor medical, aceștia au fost transportați la spital pentru investigații medicale suplimentare.

În timp ce țiganii strigă în gura mare că erau la un pas de moarte, că respectivul cetățean a intrat în mod intenționat cu tractorul în căruță, polițiștii din localitate au notat cu totul altceva. Potrivit IPJ Teleorman, tinerii s-ar fi rănit singuri. Concret, în încercarea disperată de a scăpa de omul care îi urmărea, au dat bice calului, iar într-o curbă periculoasă căruța s-a răsturnat.