A intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate, după care s-a răsturnat

În ziua de 28.03.2018, poliţiştii din Videle au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza satului Valea Cireşului a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

În baza celor sesizate, s-a constituit echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Videle care s-a deplasat la faţa locului unde au stabilit următoarele: În ziua de 28.03.2018, în timp ce un tânăr în vârstă de 19 ani din com. Botoroaga, sat Valea Cireşului, jud.Teleorman conducea un autoturism pe D.J. 612, în localitatea Valea Cireşului, din directia com.Mereni către com. Botoroaga, pe fondul lipsei de experienţă şi al neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul autoturismului şi a părăsit partea carosabilă prin dreapta drumului, rupând un stâlp de la reţeaua de electricitate, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a trei persoane din autoturism, toate din com. Botoroaga, sat Valea Cireşului, jud. Teleorman, acestea fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de “vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluţie prin Parchet.