300 de teleormăneni vor striga în faţa Parlamentului ,,PSDragnea: în campanie mumă, la putere ciumă!”

Pentru o Românie normală, aproximativ 300 de cetăţeni din judeţul Teleorman vor forma un „lanţ uman”, în faţa Parlamentului, unde astăzi, de la ora 11.00, se va vota moţiunea de cenzură ,,PSDragnea: în campanie mumă, la putere ciumă!”.

Conform declaraţiei senatorului Eugen Pîrvulescu, preşedinte al PNL Teleorman, intereseul teleormănenilor de a participa la acţiune a fost unul peste aşteptări, ceea ce înseamnă că tot mai mulţi oameni vor „Libertate în Teleorman”.

„Personal, am fost sunat de zeci de cetăţeni. A fost o surpriză plăcută să aflu că oameni din localităţile conduse de social democraţi, din Alexandria, Ţigăneşti, Conţeşti, Brânceni, Salcia sau Vităneşti, vor să protesteze faţă de hegemonia PSD-ului în judeţ şi în ţară. În opinia mea, peste 300 de conjudeţeni vor veni pentru a face un lanţ uman în jurul Parlamentului. Însă, numărul lor ar putea fi cu mult mai mare, ceea ce mă face să cred că „libertatea în Teleorman” este ţelul fiecărui om din acest judeţ”, a precizat senatorul Eugen Pîrvulescu.