21 de teleormăneni, izolaţi la domiciliu, de frica noului Coronavirus

Direcția de Sănătate Publică Teleorman monitorizează în prezent 21 de persoane de cetățenie română, care au călătorit în Italia, regiunile Lombardia și Veneto, în afara zonelor în care s-a constituit carantina de către autoritățile italiene.

În aceste cazuri s-a impus izolarea la domiciliu, în locația declarată la intrarea în țară, și supraveghere epidemiologică pasivă, pentru o perioadă de 14 zile, conform Hotărârii Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență nr. 2 din 24 februarie 2020.

„Menționăm că starea de sănătate a celor 21 de persoane este foarte bună, fără simptomatologie specifică infectării cu coronavirus, personalul medical specializat din cadrul Direcției de Sănătate Publică Teleorman fiind în permanentă legătură cu aceștia”, se arată într-un comunicat de presă al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman.

Situația prezentată este corespunzătoare datei de 27 februarie a.c., ora 08:30, iar informarea este făcută în baza deciziei întâlnirii membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman.