13 persoane, implicate într-un accident pe raza municipiului Alexandria. ISU Teleorman a instituit planul ROŞU de intervenţie

Un accident petrecut azi pe varianta ocolitoare a municipiului Alexandria, la intersecţia care duce spre licalitatea Lăceni a pus pe jar autorităţile din Teleorman. Astfel, în jurul orei 11.15, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, s-a anunţat producerea unui accident rutier cu victime multiple, între un autoturism și un microbuz.
Pentru gestionarea acestui eveniment, a fost pus în aplicare Planul Roșu de Intervenție, la fața locului deplasându-se o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD, o ambulanţă de transport victime multiple, șapte ambulanţe SAJ și mai multe echipaje de poliție.
În accident au fost implicate 13 persoane, 9 de cetățenie bulgară, care se aflau în microbuz și 4 de cetățenie română, acestea aflându-se în autoturism. Toate cele 4 persoane de cetățenie română, un bărbat și trei femei, conștiente și stabile, ce prezentau diferite traumatisme, după primirea primului ajutor calificat au fost transportate la Spitalul Județean din municipiul Alexandria pentru investigații medicale amănunțite.
După preluarea victimelor de către echipajele medicale, pompierii militari au continuat să asigure măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, iar polițiștii, pe lângă fluidizarea traficului rutier în zonă, au preluat cazul pentru efectuarea cercetărilor specifice.
Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat începând cu ora 11.40, situația revenind la starea de normalitate.