Prognoza METEO pentru Teleorman. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va creşte din nou după data de 10 decembrie


Admnistraţia Naţională de Meteorologie a dat publicităţii un nou raport privind estimarea valorilor termice şi a precipitaţiilor pentru următoarele două săptămâni, mai precis în perioada 2-15 decembrie.

Potrivit meteorologilor, în judeţul Teleorman, până în jurul datei de 6 decembrie, vremea va fi rece, mai ales dimineaţa şi noaptea, cu temperaturi minime de -5…0 grade, mediat regional, în timp ce maximele se vor încadra între 2 şi 6 grade. Apoi, în perioada 7-10 decembrie, încălzirea treptată a vremii va determina valori diurne de 8…11 grade şi nocturne de 2…5 grade. Ulterior, temperatura va avea variaţii de la o zi la alta, iar estimările prognostice indică situarea acestora peste cele climatologic specifice în a doua decadă a lunii decembrie. La începutul intervalului, local vor fi ploi, lapoviţă şi trecător ninsori slabe cantitativ, iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va creşte din nou după data de 10 decembrie.