Liga pentru Apărarea Drepturilor Pensionarilor Militari are filială şi în judeţul Teleorman. A fost aleasă noua structură de conducere


Într-un comunicat de presă, Biroul Executiv al Ligii pentru Apararea Drepturilor Pensionarilor Militari informează că, săptămâna trecută, în data de 05 decembrie, la sediul Primariei din garnizoana Alexandria a  avut loc Adunarea Generala de constituire a Filialei Teleorman.

Adunarea Generala de constituire a Filialei Teleorman s-a desfasurat in deplina concordanta cu prevederile Legii 502/2004 si cu prevederile statutare referitoare la infiintarea filialelor teritoriale. Cu acest prilej a fost aleasa si structura de conducere a filialei, biroul executiv al filialei fiind format dintr-un presedinte, un vice presedinte si secretarul filialei. Conducerea aleasa va fi validata de catre Biroul executiv central prin Hotărâre  in urmatoarele 10 zile.

În funcţia de preşedinte a fost ales Nelu ISPAS, în cea de vicepreşedinte Marian BADEA iar Tudorel MUŞAT va ocupa funcţia de secretar al Filialei Teleorman. De asemenea, in conformitate cu prevederile legale si statutare au fost desemnati un contabil si un censor, în persoana domnilor Tudorel COSTEA respectiv Nicolae PREDA. La eveniment au mai participat zeci de rezervişti şi pensionari militari din judetul Teleorman.

Conducerea centrala a Ligii a fost reprezentată la activitate de către: dl. Nicolae Gropan, dl. Viorel Gligor, dl. Gachi David, dl. Aurelian Ghita si dl. Gheorghe Cus. Din partea Filialei Bucuresti a Ligii au participat dl. Romica Fîrtat, dna. Georgeta Sîrbu si dna. Gabriela David.

Biroul executiv adreseaza sincere felicitari camarazilor din judetul Teleorman pentru infiintarea filialei, adreseaza sincere felicitari domnilor: Nelu Ispas, Badea Marian, Tudorel Muşat, Nicolae Preda si Tudorel Costea, pentru alegerea lor, in structura de conducere a filialei si adreseaza, in mod deosebit, multumiri domnilor Liviu-Sorinel Sandu si Emilian Orodel, pentru modul exemplar in care au reusit constituirea filialei, precum si pentru modul ireproşabil  in care au organizat Adunarea generala de constituire a filialei.